Beste TV Commercial 2020

Laat jouw stem horen en bepaal welke reclame de Publieksprijs wint

Ze zijn indrukwekkend, grappig of letterlijk en figuurlijk onvergetelijk… Goede reclame mag gezien en beloond worden!
Jij bepaalt welke reclame de titel Beste TV Commercial 2020 verdient.
Jouw stem telt! Win hét Brabander-pakket.
Stemmen kan t/m 4 maart.

ZLM Verzekeringen

ZLM Verzekeringen noemt goede en voordelige verzekeringen, én persoonlijke service als belangrijke speerpunten. Dat maakt het bedrijf waar door alleen regionaal te werken en er geen winstoogmerk is.

Stem direct
Taxi Korthout

Taxivervoer en contractvervoer in de regio Midden-Brabant. Taxi Korthout uit Tilburg werkt met een duurzaam wagenpark, én het landelijke TX-Keur. Dit is het officiële keurmerk in personenvervoer.

Stem direct
Tafelzeilonline.com

Niet alleen tafelzeil, maar ook beschermers, placemats, tafellinnen, plakfolie en zonwerende raamfolie. Tafelzeilonline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden. Levert direct vanaf de producenten.

Stem direct
Leenders Haardkachels

Een product dat klopt en waarin het vuur centraal staat. Daar staat Leenders Haardkachels uit Oirschot voor. Materialen die lang meegaan, met aandacht verwerkt in unieke ontwerpen, zoals ze die zelf thuis zouden willen.

Stem direct
Lacros Biking Dutch

Jarenlang plezier van jouw elektrische fiets. Dat is belangrijk voor Lacros Biking Dutch. Het Schijndelse bedrijf richt zich op goede servicebeurten van lichte, compacte en duurzame fietsen, advies en verkoop.

Stem direct